Ce spun clientii nostri

Toate referințele la controlul greutății au legătură cu Programul Herbalife Nutrition de Control al Greutății care include, printre altele, o dietă echilibrată, exerciții regulate, consumul zilnic adecvat de lichide, suplimente nutriționale atunci când este necesar și odihnă adecvată. Rezultatele individuale pot varia.

Fiind intr-un moment de impas, nu stiam ce sa mai fac pentru a slabi. Atunci am descoperit produsele Herbalife si comunitatea care au facut o schimbare colosala in viata mea.

Stefania Lacustoiu / Agent Turist

DAN SANDU

Consum produsele Herbalife de 7 ani. Am un rezultat de remodelare doar masa grasa. Am mai multa energie, sistemul imunitar mult mai bun si ma metin cu usurinta. Inlocuitoarele de masa formula 1 sunt magice.

Dan Sandu / Antrenor fitness / Nutritionist

Folosesc produsele Herbalife pentru a imi face viata mai usoara. Suplimentarea intotdeauna este calea cea mai usoara atunci cand vine vorba de un rezultat personal. Fie vorba de energie, de a creste masa musculara sau de a avea un stil de viata sanatos. Multumesc Herbalife pentru toata gama de produse!

Ionut Ciobotaru / Antrenor fitness

Alaturi de aceasta comunitate si cu ajutorul produselor Herbalife pe care le consum de 5 ani, ce m-au ajutat sa ating greutatea dorita pe care o mentin cu usurinta de 4 ani si jumtate. Mi-am recapatat energia, vitalitatea si imi sunt mereu la indemana, le pot consuma oriunde, oricand.

Siia Liliana / Antrenor fitness / Kinetoterapeut